Menemen Özel Okullar30/04/2024

Her geçen gün eğitimde farklı süreçlerle karşılaşmaktayız. Bu farklı süreçleri yönetebilmek için profesyonel destek alınması ise en önemli adımlardan bir tanesidir. Profesyonel anlamda destek almadan bu süreçleri atlatabilmek başarı sağlamak neredeyse imkânsızdır. Devlet okuluna giden öğrencilerin eğitimle ilgili yapılan değişikliklere adapte olma süreçleri oldukça farklı olmaktadır.  Günümüzde birçok özel okul da piyasada eğitim konusunda hizmet vermektedir. Fakat özel okulların her birinin başarılı ve yüksek kalitede eğitim verdiğini söylemek tamamen yanlış olmaktadır. Piyasada bulunan pek çok okuldan birkaçının bu konuda kaliteli destek sağladığını söyleyebiliriz. Menemen özel okullar sayabileceğimiz bu okullar arasında yer almaktadır.

Yüksek kalitede eğitim verirken öğrenci ile iletişim halinde olan velilerin beklentilerini karşılayabilen bir okul şeklinde hizmetini sürdüren bu okulda birçok öğrenci memnuniyet içerisinde eğitim hayatına devam etmektedir.

Menemen Özel Anaokulu

Anaokulları eğitim sürecinin başladığı ilk dönemlerden bir tanesidir. İlkokuldan önce başlayan anaokulu sürecinde öğrencilerin başarılı bir şekilde eğitim hayatını devam ettirebilecekleri adımlar atılmaktadır. Okul öncesi eğitim okulda başarı sağlamak için oldukça önemlidir. Bunun bilincinde olan veliler bu amaca hizmet edecek okulları araştırmaktadır. Menemen özel okullar bunlar arasında yer almaktadır. Anaokulunda bulunan öğretmenlerimiz öğrencilerin okul öncesi eğitiminde en yüksek derecede bilgi ve eğitim almalarını sağlamaktadır. Bunun dışında öğrencilere sunmuş olduğumuz aktivitelerle beraber öğrencilerin okulu keyifli bir yer olarak algılamalarına destek sağlamaktayız.

Menemen Özel İlkokul

Özel okullar tercihleri yapılırken ilkokul tercihine önem vermek gerekmektedir. Menemen özel okullar tercihinizde ilkokul konusunda okulumuzu tercih edebilirsiniz. İlkokul öğrencinin eğitim hayatındaki ilk basamak olduğu için burada başarılı bir eğitim almak öğrencinin okulu sevmesi öğretmenle iletişimi yüksek olması çok önemlidir. Aksi takdirde çocuk hayatı boyunca okulu sevme konusunda sorun yaşayabilir. İlkokulda hizmet veren öğretmenlerimiz başarılı okullardan mezun olmuş sınıf öğretmenliği konusunda kendini kanıtlamış tecrübeleriyle öğrencilere farklı bakış açıları kazandıracak kişilerden seçilmektedir.

Gönül rahatlığıyla çocuğunuzu ilkokul sürecinde okulumuza emanet edip eğitim kalitesinden faydalanmasına destek sağlayabilirsiniz.  Bunun dışında ilkokulun sınıf mevcutlarını velilerin gönüllerini rahat ettirecek öğrencinin kendini kolayca ifade edebileceği bir sayıda tutmaktayız.

Menemen Özel Ortaokul

İlkokuldan sonra ve lise ve üniversiteye temel hazırlayan eğitim süreçlerinden bir tanesi ortaokul kısmıdır. Özellikle da 5. ve 6. sınıfta matematik Türkçe Fen gibi pek çok dersin temelleri atılmaktadır. Burada verilen eğitimde kalitenin yüksek olması öğrencilerin 8. sınıfta girecekleri LGS sınavında başarı sağlamalarının da önemli etkenlerinden bir tanesidir. Öğrencilerin LGS sınavında başarılı olabilmesi için ortaokul sürecinde yüksek başarı sağlamaları önemlidir. Ortaokul sürecinde öğrencilere bilgiler yeterli olarak verilirse 8. sınıfta sınava girmek isteyen öğrenciler zorlanmadan bu süreci atlatabileceklerdir.

Aksi takdirde bu süreci atlatmakla ilgili sorun yaşayıp hem psikolojik hem de ders noktasında olumsuz etkilenebilirler. Menemen özel okullar olarak ise biz öğrencilerimize bu kolaylığı sağlayabilecek bütün imkânları değerlendiriyoruz.

Menemen Özel Lise

Lise öğrenimine başlayan her öğrenci bu sürecin birçok zorluğu olduğunu bilmektedir. Lise bir, ortaokul ve ilkokula göre oldukça farklı bir sürecin başladığının ilk göstergelerinden bir tanesidir. Hem derslerin yoğunlaşması hem ergenlik sürecinin farklılaşması hem de gelecekle ilgili düşüncelerin artması bu dönemin farklı olduğunun göstergeleri arasında sayılabilir. Öğrenciler üniversite sınavında lise son sınıfa girmektedirler. AYT ve TYT sınavında başarı sağlayabilmek için ise lise birden başlamak üzere öğrencilerin başarı sağlayabileceği ortamlar oluşturulmalıdır. Lise 1 lise 2 lise öğrencilere temel eğitimler verilebilirse lise sonunda bunların tekrar yapılarak öğrenci stressiz bir şekilde sınava dâhil olabilir.

Menemen özel okullar olarak bizler bunu öngörecek çalışmalarımızla öğrencilerimizin yanında olmaktayız. Böylece her öğrencimiz bu bakış açımızın sunduğu avantajlar ile mutlu bir eğitim hayatına sahip olmaktadır.

Menemen Özel Okul Kadrosu

Bir okulun başarılarını katlayan en önemli konulardan bir tanesi başarılı bir öğretmen kadrosudur. Başarılı olmayan bir öğretmen kadrosu ile eğitim hayatında başarı sağlamak mümkün olmayacaktır. Menemen özel okullar olarak seçmiş olduğumuz öğretmenlerin, eğitim kalitesi yüksek kişiler olmasına dikkat ediyoruz. Bunun dışında öğrenci ile iletişimi kuvvetli bildiklerini aktarabilen öğretmenler de tercihlerimizdeki özelliklerdendir. Öğrencilerin iletişim kurduğu hocalardan daha yüksek performans aldıkları kanıtlanmıştır. Bu yüzden iletişim konusunda ne bildiğini aktarma konusunda yetenekli öğretmenler kurumumuzun ilk tercihleri arasında olmaktadır. Kadromuzu belirlerken öğretmenlerimizin dinamik aktif çalışabilecek kişiler olmasına da özen gösteriyoruz. Böylece öğrencinin her talebine cevap verebilecek bir öğretmen kadrosu seçebiliyoruz.

Menemen Özel Okul Aktiviteler

Özel okulların en önemli özelliklerinden bir tanesi aktivitelerin yoğun olduğu yerler olmasıdır. Öğrenciler eğitim öğretim sürecinde başarı sağlarken aynı zamanda sosyalleşebilmelidirler. Okul hayatında öğrenciler sadece derslerde başarı sağlayıp molada monoton bir hayat yaşamak yerine aynı zamanda hayata dâhil olacakları öğrenimleri de burada kazanmaktadırlar. Bu yüzden Menemen özel okullar olarak bizler öğrencilerin sosyal aktivitelerine çok fazla önem vermekteyiz. Öğrencilerinize spor sanatsal faaliyetler veya diğer bütün faaliyetler konusunda gereken desteği sunmaktayız.

Bu konuda satranç kulüpleri voleybol basketbol kulüpleri enstrüman çalabilecekleri ortamlar öğrencilerin beğenilerine sunulmaktadır. Her öğrenci istediği alanda kendini geliştirip hem sosyalleşip hem enerjisini atabilecektir. Bu kolaylık hem öğrenciler hem velilerimiz tarafından takdir gören bir alan olarak Menemen özel okullar olarak okulumuzda mevcuttur.

Menemen Özel Okul Fiyatları

Özel okulların fiyatları oldukça farklı bir çizelgeye sahiptir. Bazı okullar eğitim verdikleri ders saatleri gibi ayrıntıları göz önünde bulundurarak fiyatlandırma yaparken bazı okullar tamamen velileri para kaynağı olarak görebilmekterir. Eğitimci olarak hizmet vermeyi kendine prensip edilmiş olan Menemen özel okullar öğrencilerin eğitimde başarı sağlamasını öncelik olarak kabul etmiştir. Bu yüzden para ikinci planda tutulmaktadır. Bu, fiyatlar konusunda öğrencilerimize yüksek ücretler talep etmemenizin en önemli sebepleri arasındadır. Öğrencilerimizden talep ettiğiniz fiyatlar uygun olurken aynı zamanda ödeme kolaylığı sağlayarak da öğrencilerimizin eğitim sürecine destek oluyoruz.

Bünyemizde pek çok öğrencimiz burslu olarak eğitim alabilmektedir. Sizler de okulumuzun sunmuş olduğu yüksek kalitedeki eğitim fiyat konusundaki anlayışlı çizelgesinden destek almak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Uygun olduğunuz bir günde okulumuzu ziyaret ederek öğrencinizin kaydıyla ilgili bilgileri öğrenebilirsiniz. Bu noktada; sınıf mevcudu sayıları belirli bir sayıda tutulduğu için kayıt dönemlerini de dikkatli takip etmeniz gerektiği konusunda da öneride bulunabiliriz. Öğrencilerimizin kendilerini daha rahat ifade edebilecekleri sınıf sayılarında ders alabilmeleri oldukça önemlidir.